Wednesday , 20 June 2018
Home » Gaya Hidup » Kenali Personaliti Melalui Haruman Minyak Wangi

Kenali Personaliti Melalui Haruman Minyak Wangi

Kenali Personaliti Melalui Haruman Minyak Wangi. Tahukah Anda bahawa personaliti seseorang individu boleh diketahui hanya melalui bau haruman minyak wanginya.

Anda suka haruman minyak wangi yang bagaimana? Adakah haruman minyak wangi itu mencerminkan personaliti anda yang sebenar? Jom kita kaji.

Kenali Personaliti Melalui Haruman Minyak Wangi

Kenali Personaliti Melalui Haruman Minyak Wangi

Haruman minyak wangi : Citrus, lemon dan oren.

PERSONALITI: Individu yang sukakan bauan citrus adalah seorang yang spontan. Tidak suka merancang perkara yang belum pasti. Sukakan sesuatu yang berlaku secara tiba-tiba.

Haruman minyak wangi: Floral, segar, dan manis.

PERSONALITI: Bagi individu yang sukakan bauan floral pula, mereka tergolong dalam kategori romantis. Suka dibelai dan dimanjakan pasangan. Bunga ros, puisi dan lagu-lagu cinta menjadi kegemaran mereka.

Haruman minyak wangi:bumi, kayu-kayuan dan menusuk.

PERSONALITI: Anda sukakan alam semulajadi. Individu yang genar haruman minyak wangi sebegini gemarkan aktiviti luar Yang dikelilingi hutan dan alam semulajadi.

Haruman minyak wangi: Bauan yang unik, sofistikated dan urban.

PERSONALITI: Anda yang gemarkan bauan yang sebegini adalah seorang individu yang konfiden. Berani berhadapan pelbagai cabaran dan halangan dengan penuh keberanian.

Haruman minyak wangi: bersih dan segar

PERSONALITI: Peminat bauan minyak wangi ini mempunyai semangat kesukanan yang tinggi.  Kebiasaannya pemakai bauan minyak wangi ini adalah seorang atlet atau individu yang suka ke gym atau terlibat dalam aktiviti kesukanan yang lain.

(Visited 244 times, 1 visits today)

Check Also

Sinopsis Andainya Takdir 2 Di TV3

Sinopsis Andainya Takdir 2 Di TV3

Sinopsis Andainya Takdir 2 Di TV3. Drama Andainya Takdir 2 lakonan Shukri Yahaya dan Nina Iskandar akan disiarkan …